“Hej, jeg hedder Patricia, og jeg er blogger.”

Alright alright okay… Det her er i sandhed en stor dag! Jeg ikke alene vågner op alene, efter at have sovet lige indtil jeg selv vågnede af ømhed i nakke og skuldre (det opstår nærmest altid, når jeg pludselig får lov at boltre mig alene på 180 x 200 cm en hel nat!), det er også i dag, at jeg forestiller mig at trykke “udgiv” på de ting, jeg har syslet med herinde. Guderne – og mine nærmeste – vil vide, at det har taget mig AAALT for længe at nå hertil. Når jeg tænker på bloggen, har jeg uanede mængder af stof til den, men når jeg så har sat mig ned ved tastaturet, har jeg fået skriveblokade. Og så har der været det mere tekniske. At få bloggen til at se ud, som det så ud inde i mit hoved. Jeg er lidt af en perfektionist, og hånden på hjertet, så har jeg det nok lidt svært med, at jeg ikke kan planlægge slagets gang, hverken når det kommer til mine egne skriverier (som gerne skulle komme mere eller mindre af sig selv) og andres interesse for at følge mig. Det skal dog være slut nu! En klog og sød veninde har på et tidspunkt sagt til mig: “Det handler ikke om målet, men om processen”. Jeg kan ikke huske, om det var sådan, hun sagde det ordret, men i hvert fald har ordene sat sig mere i mig, end hun aner. For jeg skal dæleme øve mig i at nyde processen noget mere. Generelt! Rom blev ikke bygget på en dag, og jeg kan sgu ikke sidde på min flade og blive støvet til, mens jeg venter på, at et par italienere får bygget Colosseum færdigt. Eller noget…

Så altså… Nu springer jeg ud i det. Velkommen til Trisseriet med alt, hvad det indebærer! Kys og kærlighed herfra.

18. marts 2017
Next Post

7 Comments

 • Reply Mette Kristine

  Det har jeg enormt tit sagt. Om ikke andet så til mig selv. -Altså det der med nydelse af processen, for ikke at stirre sig blind et mål, der alligevel kan nå at ændre sig 20 gange inden det nås.
  Er bare vildt dårlig til at efterleve det.?

  18. marts 2017 at 17:59
  • Reply patriciahartmann

   Det er altså også så meget nemmere sagt end gjort! ?

   18. marts 2017 at 18:12
 • Reply Gry J

  Jeg glæder mig til at læse med ❤

  18. marts 2017 at 19:58
 • Reply Stefanie harvey

  Det bliver så godt❤️

  18. marts 2017 at 21:27
 • Reply Christina

  Jubiii… Jeg glæder mig til at læse med. Godt gået Trisse. Og tillykke med fødslen! Det blev et smukt barn.

  20. marts 2017 at 16:20
 • Reply Lottie

  DER VAR DU JO!!!
  Jeg sender vind i sejlende til dig.
  -det har vi jo ligesom nok af ;o)
  knus

  29. marts 2017 at 12:58
 • Reply Mitzi

  Go Go Go Trusse!!! ?
  Du skal gøre det – for du gør det bedst ???❤️

  16. april 2017 at 9:15
 • Leave a Reply

  You may also like