Ramt af 90’erne og andendagstømmermænd

Så blev det mandag… Den der bog, jeg skulle have læst i i weekenden, er på intet tidspunkt blevet åbnet. Lørdag aften legede jeg teenager til 90ér-fest, og søndag følte jeg mig mindst 80 år gammel. I dag er jeg nede på de cirka 65… For selvom jeg ikke går i byen hver weekend som i de gamle dage, så skal jeg den ondelyneme love for, at jeg får noget for drinksne, der kan mærkes i hele to dage efter indtag.

Da jeg vågnede søndag (kl. 10.41), syntes jeg ellers, at kroppen havde det relativt fint. Og jeg havde den gode fornemmelse af en dejlig lørdag aften med fede 90’er-tunes i Lille Vega og et formidabelt selskab i form af et par veninder og en tilhørende husbond. Men så kom de famøse tømmermænd alligevel snigende – sammen med hukommelsen. Det var da jeg trak mit tunge korpus og to poser med flasker ned til Føtex, at første flashback ramte mig. Kokos-tequila og ren vodka. Really?! Why oh why? Det var noget med, at nogen sagde “det her tequila smager bare overhovedet ikke som almindelig tequila, prøv det!”, og at jeg trods to gange “nej, tak” alligevel følte mig for nysgerrig til ikke at smage. Og den rene vodka var noget med kedsomhed, da vi i min venindes bil ventede på, at køen til Lille Vega skulle blive mindre.

Selfie gone badly wrong. Det er svært at bevare den pæne ‘pose’, når man bliver overrasket af en blitz!

Jeg køber en danskvand og rabarbersaft til tømmermændene (!) og et par ting til husholdningen. Da jeg skal betale, kan jeg pludselig ikke finde mit kort. Mobilepay bliver min redning, mens jeg får koldsved over, at nogle har stjålet mit kort – for det er i hvert fald ikke mig selv, der har smidt det væk! Dropper pitabrødet på det lokale pizzeria for at lede efter kortet derhjemme i stedet. På vej tilbage får jeg endnu et flashback… Jeg hører mig selv sige “D’OH!” inde i hovedet, hver gang jeg tænker på det: Festen i Vega er i fuld gang, og jeg står i baren og venter på, at det bliver min tur til at bestille (hvad der ender med en vodka/redbull. Hej, Ibiza 1999!). Ved siden af mig står Pilfinger aka den ene halvdel af Djämes Braun. Jeg kan huske, at jeg følte en iver efter at sige noget til ham. Ikke smalltalke eller noget, mere sådan en “F…! I er så cool (Djämes Braun)!”. Med en fortid som receptionist på flere pladeselskaber skal der ellers noget til, før jeg bliver sådan starstruck, men jeg ville bare så gerne sige noget pænt om duoens musik. Det gjorde jeg så bare overhovedet ikke…! I stedet afbryder jeg ham midt i en tydeligt rigtig god samtale, ved at prikke ham på skulderen. “Undskyld, men er det ikke dig, der kigger på fugle?” får jeg kækt sagt. Manden svarer høfligt “jo”, men uden den der latter, jeg nok havde forestillet mig, at han ville respondere med. “I skaber god stemning derude!”, slutter jeg af, nikker med hovedet og går afsted med min vodka/redbull… Jeg magter ikke at tænke for meget over det, men i skrivende stund ligger den kommentar i min personlige top 20 over “I carried a watermelon”-moments. Dem, der har set Dirty Dancing, vil vide, hvad jeg taler om!

“Du bør tage et billede af dit garderobenummer, hvis du smider det væk”, sagde min veninde. Du bør også tage det skarpt nok til, at man kan læse det, Patricia!

Jeg når hjem, kigger taske, lommer og bordplader efter for at finde mit kort. Tjekker pungen igen – hvor kortet ligger og griner af mig, placeret i et andet rum end det plejer. Stikord for resten af dagen bliver sofa, datter, sæbebobler, TV og hjemmelavet burger. Og mit korpus er stadig i bedring. Hallelujah!

20. marts 2017
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Aliana

  Fantastisk blog!!
  Grinede højlydt flere gange ??

  20. marts 2017 at 13:52
 • Reply Marie-Louise Leth

  Ha ha ha!!!! Du sgu bare for hærlig “Baby” ??

  20. marts 2017 at 14:46
 • Reply Siska

  HA HA elsker det!!

  20. marts 2017 at 15:01
 • Reply Henriette

  Du er så herlig trisse ??

  20. marts 2017 at 16:13
 • Reply Christina

  Dejligt Trisse! Mere af det.

  20. marts 2017 at 16:18
 • Reply Majer

  Skøn blog. Glæder mig så meget til og følge dig. Fantastisk ide’ med at være blogger. Det er du skabt til det. ?

  20. marts 2017 at 16:37
 • Reply Gry

  Åh Patricia! Jeg elsker deg!

  20. marts 2017 at 19:03
 • Reply Mitzi

  Elsker ideen med garderobenummeret – du var da bare helt sikker på at få din jakke uanset hvad…. ????

  16. april 2017 at 9:10
 • Leave a Reply

  You may also like