Fuck det og bok-bok!

Først og fremmest: Jeg skal beklage mit fravær… Der er gået overordentlig meget påskeferie og præstationsangst i den! Der er ikke gået én dag, hvor jeg ikke har tænkt på bloggen og indhold til selvsamme, men dels har jeg prioriteret tid med familien, og dels har jeg haft alt for meget tid til at tænke over, hvor vidt andre finder det interessant, at jeg laver (og skriver om) dit og dat. Så meget, at jeg helt har glemt, at bloggen også er til for min egen skyld.

Jeg har været 100% ærlig i alle de indlæg, jeg indtil videre har skrevet, og tonen har været akkurat, som jeg har følt den indeni. Jeg har bare ikke givet plads til ret meget sårbarhed, og sandheden er, at jeg er et møgfølsomt og reflekterende gemyt, der har brug for at komme af med mine tanker og spekulationer. Dermed ikke sagt, at jeg skal opfinde dybe tekster, bare fordi det mangler på bloggen, men jeg har måske holdt mig lidt tilbage, fordi jeg har tænkt, at det ikke har været i tråd med de tidligere indlæg. Derfor siger jeg fra i dag af: FUCK den røde tråd og korrekthed, og derudaf med skriveriet og Trisseriet!

– Og her lidt stemningsbilleder fra min påskeferie…

 

Halvdelen af datterens påskeægshøst. Den anden halvdel er spist. Primært af datteren.

 

En tur til dejlige Kulhuse…

 

…Hvor jeg fik lov at lege den glade giver, påskeharen.

 

Træt og tilfreds og med varme kinder efter en dag i selskab med gode venner, søde børn og med masser af frisk luft!

 

Selvom det er møgvejr, er der altid plads til is. Datteren fik sin hidtil største af slagsen nogensinde hos Paradis Is – og den var et hit!

 

God påske til jer allesammen og kærlighed (OG ærlighed) herfra!

 

 

 

 

15. april 2017
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like