Lidt om en følelsesladet fødselsdag!

Påskeferien er slut og hverdagen skudt i gang med et brag. For næsten lige som jeg fik skrevet, at der skal være plads til mere sårbarhed på bloggen, har jeg i den grad mærket den på egen krop de sidste par dage. Ikke pga. mit indlæg om selvsamme, men pga. datoen i dag.

Jeg har mange mærkedage året rundt. I særdeleshed min mors og fars fødselsdage og datoerne for deres død. Jeg mistede min far i en alder af ti år, og min mor, da jeg var 30. Mærkedagene er som regel ikke (længere) dage, hvor jeg isolerer mig eller græder i et væk, men det er dage, der fylder mig med savn og reflekterende tanker – og det er jeg heldigvis blevet, om ikke god, så bedre, til at acceptere.

I dag er det min mors fødselsdag. Jeg er ok, men jeg ved, at de næste dage bliver tænksomme og lidt tunge. Og det er også ok. For udover at savnet selvfølgelig smerter, så fylder den mig også med uanede mængder af kærlighed, og jeg priser mig lykkelig for de mennesker, jeg har omkring mig lige nu og her!

Tillykke med fødselsdagen, mama! ❤️

jeg vil egentlig ikke skrive en hel masse om det, og i stedet lukker jeg ned for nu. Jeg vil bare mærke mig selv i dag, indsnuse luften, suge til mig af solen og sende en bunke kærlige tanker til “den anden side”. Og så vil jeg slutte af med at citere fra en samtale med min dejlige pige, der udspillede sig for nogle dage siden…

Mor og far: “Du er så sej, Malou!”
Malou: “Jeg vil ikke være sej!”
Mor og far (i munden på hinanden): “Det er da fedt at være sej!?”
Malou (bestemt og insisterende): “JEG VIL IKKE være sej!!”
Mor: “Jamen, hvad vil du så være?”
Malou: “Jeg vil bare være elsket!”

Ååååhhh… DET er du, lille skat! ❤️

18. april 2017
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lone

    Det var kun den anden dag, at vi talte om Elsebeth, og hun er savnet. Kys til dig og dine.

    18. april 2017 at 18:13
  • Leave a Reply

    You may also like