Veninde-weekend og en lovet opdatering

Næh hov… Så gik den weekend søreme! Jeg må sige, at tiden er pisket afsted, men det gør den jo som bekendt i godt selskab – og det kan jeg ikke benægte, at jeg har været i.

Lørdag drog en veninde og jeg afsted på praktisk togt til alt fra IKEA og Jysk til malerforretninger og afhentning af en rumdeler købt på Reshopper.dk (jep, mit uendelig “projekt børneværelse), som vi dog måtte opgive pga fejlvurdering af størrelsen på bilens bagagerum. Men ind imellem fik vi også kigget hver en krog igennem hos de mange marskandiser- og antikvitetsbutikker på Nørrebros Ravnsborggade, spist autentisk falaffelret nær Blågårdsgade og drukket kaffe ved Søerne midt i dagens længste og varmeste solstråle – alt imens der blev snakket, funderet og grinet på livet løs.

Jeg nåede hjem og få en halv time med stængerne oppe, og så var det videre til middag hos en anden veninde, jeg ikke havde set længe, og hendes forlovede. Venindes søster var også med, og vi spiste god mad, drak liflig vin – og Aperol – og vi snakkede og snakkede og snakkede.

Tog ikke så sent, men dog lidt bedugget, hjem derfra, med den bedste følelse i maven. Det havde været sådan en dejlig dag, hvor jeg virkelig følte, jeg blev båret af mine veninder. En dag som mindede mig om, at til trods for, jeg ikke har nær så mange veninder i dag, som jeg havde engang, så er dem jeg har nærende og virkelig gode for mig. De tilfører mit liv noget forskelligt, og jeg sætter sådan pris på de historier, jeg har med dem hver især. Så masser at søndagskram og kærlighed til mine… MINE dejlige veninder (*sagde hun stolt*)!

Og så var der lige noget med noget diætist, jeg lovede at følge op på. Jeg skulle som sagt på vægt-visit i torsdags, og det gik godt: Et kilo mindre end sidst! Nå ja, jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg blev en kende skuffet over, det ikke var blevet til mere. Men da vi så sammen, diætisten og jeg, efterrationaliserede og kom frem til de større mængder påske-treats, jeg havde undet mig selv, var det egentlig helt ok. Og efterfølgende har jeg smidt et kilo mere (jeg må ikke veje mig for tit, men kunne ikke lade være – havde jo trods alt kæmpet lidt… Ssschhh!), så jeg er glad. Weekenden har jo som sagt stået på både falaffel-slaraffenland og vin-lykke, men det betyder ikke, at jeg så er gået i stå. Tværtimod glæder jeg mig til at give den gas i hverdagene igen. YAY! Det føles godt!

Sov godt derude.  ❤️

 

 

30. april 2017
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like