En makeover og et par gratis råd med på vejen

Så må det der forår godt for alvor komme frit frem – for nu er både jeg og mit hår altså fuldstændig klar! Min kridhvide og sarte hud er knap så gearet, men det er en helt anden snak…

Jeg har været hos frisøren, og der er blevet taget en ordentlig luns af mit hår. Alle (kvinder især) ved jo, at det der med at lade manken i andres hænder er en tillidssag, og det har været lidt en udfordring for mig at vælge et sted at blive klippet. En tilfældighed har bragt mig til Stender på Strøget et par gange, og nu troede jeg lige, at jeg havde fundet min fremtidige frisør, og så har hun fandme valgt at flytte til Jylland. Nå, men jeg nåede altså lige at besøge hende inden afgang, og jeg bad hende som sagt om at snuppe et godt stykke af mit hår, der dels var slidt og dels trængte til forandring. Farven er blevet lysere og koldere, og jeg ELSKER det!

Jeg har selvfølgelig taget de klassiske før- og efterbilleder – og helt efter kunstens regler, så det færdige resultat af hår (eller hvad det må være, der er blevet fikset), syner om muligt endnu mere blændende! Her er et par fif…

1. Når du tager før-billedet, så sørg for at spare på makeuppen. Din hud må gerne være lidt skinnende og rødmosset.

2. Hvis det er håret, der er i centrum, så spring et par hårvask over (tørshampoo FTW!).

3. Udtrykket! Det er vigtigt, at du ikke ser tilfreds ud. Du har det trods alt elendigt med dit spaltede hår og din grimme udvoksning. Se kameraet som et farligt dyr, du har overgivet dig til.

Og så er der efter-billedet.

1. Det er nu, du giver den fuld gas med concealer, pudder osv. Og den pangfarvede læbestift. Husk den!

2. Du poserer med veltilfreds mine og forsøger dig gerne med både “you got nothing on me” og “that was me then – look at me now”-looks’ene!

3. Skal det være helt crazy, kører du et par Insta-filtre på. Jeg har dog valgt at holde den “original” i denne omgang.

Før og efter – Voila!

Strike a pose!

Så mangler vi bare lidt “Sunshine reggae” og et glas kold rosé… God dag derude! ?

4. maj 2017
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Katrine

  Slap af! hvor er du læks <3

  4. maj 2017 at 16:00
 • Reply Trisseriet

  Tak! ?

  4. maj 2017 at 17:17
 • Reply Mitzi

  Fed farve – du fyrer da lige Despasito med Justin Bieberlicious på og nyder dit skønne jeg!!!! ???❤️??

  4. maj 2017 at 20:09
 • Reply Nikoline

  LOVE IT!!!

  4. maj 2017 at 20:19
  • Reply Trisseriet

   Tak, Niko! ?

   4. maj 2017 at 20:40
 • Reply Trisseriet

  Mitzi, jeg ELSKER det nummer, og det bliver så meget soundtracket til min sommer 2017. Skål! ???

  4. maj 2017 at 20:39
 • Reply Marie-Louise Leth

  Du sgu for dejlig kwinde!!!! ??

  4. maj 2017 at 20:46
 • Reply Gry

  Du er deilig!

  5. maj 2017 at 20:11
 • Leave a Reply

  You may also like