Støv på hjernen og et næb, der hænger lidt.

Det er gråt udenfor (igen), og jeg kan lige så godt sige det, som det er: Jeg er ikke i verdens bedste humør… Mit hjem har langsomt forvandlet sig til en rodebutik, og blandt de forsvundne halspastiller og den gode creme til Malous hud, som jeg har ledt efter i dagevis, ligger også ja-hatten godt gemt. 

Jeg har pt ikke noget at lave, og jeg tror faktisk, jeg er ved at blive småskør af det. Udover den åbenlyse kedsomhed og mangel på stimulans, som det genererer at gå hjemme, så daler energien i takt med de daglige jobafslag og det grå vejr. At jeg så oven i hatten har fanget mig en kold lungebetændelse, så jeg dårligt har kunne følge Malou i børnehave, uden at komme til at lyde (og føle mig) som en gammel stønner, har ikke gjort dagene nemmere.

Jeg prøver virkelig at hive det gode humør frem – hver eneste morgen, jeg forsøger at tænke ud af boksen i forhold til jobsøgning, og jeg prøver at få lavet kaffeaftaler hver uge, så jeg kan få lidt menneskekontakt og input udefra. Jeg hjælper, hvor jeg kan, for at holde mig i gang, og jeg mediterer, når jeg husker det.

Lige nu er mit drive bare lig nul. Jeg ved, det nok skal komme igen, men pt – LIGE NU – synes jeg slet ikke, det er sjovt! Det er ikke sjovt, at føle sig så sårbar. Det er ikke sjovt, at skulle vende hver eneste krone, for at få plads til lidt fornøjelser og socialt samvær, samtidig med at den ene invitation tikker ind efter den anden (det sidste er et luksusproblem, det ved jeg godt)! Og det er heller ikke sjovt at få følelsen af, at jeg ikke er i stand til at bidrage med noget. Jeg ved jo inderst inde, at det kan jeg selvfølgelig godt, men i den der hverdagsbobbel, man bliver lullet ind i, er det nemt at blive fældet af selvtillidskolaps og en form for konstant dårlig samvittighed.

Jeg vil vove den påstand, at har man ikke prøvet at være der, så kan man ikke sætte sig ind i det.

Well, well… Mit tirsdagsopstød slutter også her, og jeg lover jer, at jeg nok skal finde det gode humør og den der ja-hat frem inden længe. Skal bare liiiiige have ryddet hytten op først!

Kys og kærlighed herfra! ❤️

16. maj 2017
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Frank'Flemming Jensen

  ❤️

  16. maj 2017 at 11:52
 • Reply Marie-Louise Leth

  Ih, hvor er jeg dog en kæmpe fan af dine indlæg! Har det næsten på den samme måde idag. Og ved ikke om det er passende at “sige”, men det hjalp at vide, jeg ik er den eneste. Tak for dine tanker… hyggelig læsning, her på min tog tur mod storbyen, til skole/hjem samtale med Emma, og hvor jeg skal tvinges at siden ved siden af en person jeg på INGEN måde er fan af ?? Varmt kram til dig, i gråvejret. The light Will shine again ?

  16. maj 2017 at 13:26
 • Reply Trisseriet

  Det er altid rart at vide, når andre har det på samme måde, som en selv, søde ML. Gode tanker, styrke til skole/hjem-samtale, stort kram og og tusind tak for de søde ord. SÅ dejligt! ?

  16. maj 2017 at 14:04
 • Reply Aliana

  ?

  16. maj 2017 at 19:03
 • Leave a Reply

  You may also like