Midt i en denim-tid… Om hvad jeg går og laver i disse dage!

Der har været run på i dag… Også i dag! Jeg føler mig næsten som et “helt almindeligt menneske”, der har en helt almindelig hverdag. Det er ikke helt tilfældet, men det er tæt på – en lille stund endnu. 

Jeg har nemlig slet ikke fået fortalt jer, at kort efter mit “jeg synes, det er svært at være uden job”-suk herinde, kom et tilbud dumpende ned i skødet på mig. En mulighed for at holde mig i gang og teste mig selv og mine kompetencer i nye elementer. Jeg har nemlig fået æren af at hjælpe, lære fra mig og suge til mig hos en cool designer-lady, der – blandt 117 andre foretagener – upcycler brugte jeans og forvandler dem til bl.a. de lækreste tasker og puder. I kid you not – Det er så fede ting, og det får jeg (desværre!) ikke betaling fot at sige! ? Hele det bæredygtige koncept holder, og det er møgspændende at få lov til at dykke lidt ned i. Brandet hedder i øvrigt Naked Society! 

Alexandra, “the lady”, har oveni hatten lige åbnet en Concept Store i København K sammen med to andre seje damer, så et par gange om ugen bliver jeg testet max på viljestyrke, rygrad og mådehold hvad angår shopping, når jeg trisser rundt blandt lækkert interiør, tøj og økoprodukter! 

Den her står på min ønskeliste…

…sammen med dem her! ?

 

Til trods for at jeg lige skal vænne mig til en tid i “the fast lane”, så er det FANDEME fedt at være kørende, og jeg får en fornyet energi og tro på, at alt godt kommer til den, der venter. Og imens klør jeg på! 

❤️ – Trisse. 

By the way… Hvis du vil besøge butikken, så hedder den Fair Nomad Society (som er en sammentrækning af de tre brands My Fair Shop, Nomad Living og Naked Society) og den ligger i Store Kongensgade 74, København K. 

15. juni 2017
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lone

    Fedt Trisse, godt for dig – og for “the Lady”.
    Den shop må jeg simpelthen besøge, blå er min boligfarve ?

    16. juni 2017 at 8:09
  • Leave a Reply

    You may also like