Me, myself and I

Me…

Mit navn er Patricia Hartmann. Jeg er en årgang 1978 – som oftest sød og boblende, men ind imellem også halvsur og flad. Mor til tre-årig, yderst lækker pige, der tester min tålmodighed og tager mit hjerte med storm dagligt. Født og opvokset i Søborg nord for København, men er wannabe-Amagerkaner på 15. år!

Myself…

Jeg har ALTID skrevet. Hvis ikke dagbog, digte og breve, så sange og alenlange lister om alverdens ting. Som voksen har jeg mest skrevet igennem mine jobs, men min hjerne gemmer på sin helt egen kasse med et register over dagbogstanker og anekdoter fra dagligdagen – de vil helt sikkert komme til udtryk her.

And I!

Jeg er skidedårlig til at beskrive mig selv med få ord. Til gengæld falder det mig sjovt nok meget naturligt at udbasunere ting om mig selv, som burde være mindre relevante. Og jeg vader godt og grundigt rundt i dem. For et lidt klodset gemyt med en til tider kaotisk tankegang er det ren terapi (og overlevelse) at sætte ord på hverdagen og livets små – og store – finurligheder. Velkommen til Trisseriet!

 

18. marts 2017